Cosmetizare

Cosmetizare

Servicii de cosmetizare profesionale

Ai nevoie de polish auto sau de polish faruri? Vrei ca mașina ta să își recapete aspectul de nou în interior? Noi suntem pregătiți să îți oferim servicii de cosmetizare auto profesională pe măsura așteptărilor tale!

Interiorul mașinii este expus în mod frecvent la praf și bacterii care sunt absorbite de tapițerie. Ele ajung în mașină fie prin sistemul de ventilație, fie pe geam sau sunt pur și simplu aduse de fiecare persoană care intră în mașina ta. De aceea, dacă îți petreci mult timp în mașină, există riscul să inhalezi aceste bacterii și acest lucru poate dăuna sănătății tale.

Din acest motiv, orice autovehicul are nevoie de o curățare interioară și dezinfectare periodică efectuată cel puțin de două ori pe an sau mai des, în funcție de cât de frecvent este utilizată.

Pentru curățarea tapițeriei auto, folosim substanțe speciale menite să nu o afecteze. Pentru tapițeriile textile, folosim aspirator cu injecție-extracție astfel încât să ne asigurăm că nu rămân pete după curățare și că rezultatul final va fi o tapițerie impecabilă, ca nouă.

Ne asigurăm că fiecare zonă din mașina ta a fost curățată și, la cerere, efectuăm și polish pentru faruri, polish auto și detailing.

În felul acesta, mașina ta va arăta ca nouă atât la interior cât și la exterior, pentru că:

  • Îndepărtăm zgârieturile fine
  • Revitalizăm vopseaua indiferent dacă este metalică sau normală
  • Dezinfectăm și decontaminăm tapițeria cu substanțe chimice speciale
  • Îndepărtăm impuritățile din tapițerie, indiferent de material
  • Recondiționăm farurile și stopurile
  • Curățăm tapițeria în detaliu
  • Curățăm elementele din interiorul mașinii tale

Utilizăm tehnologii moderne, iar personalul nostru calificat este pregătit să îți recondiționeze mașina din punct de vedere estetic, atât la interior cât și la exterior.

Acordăm o atenție sporită detaliilor și observăm fiecare imperfecțiune și fiecare zgârietură fină, pe care o îndepărtăm. Ne asigurăm că nu vom lăsa urme și că vei fi mulțumit de rezultatul final încă de la prima vedere.

Dacă ții la mașina ta, acordă-i atenția sporită și adu-o la noi! Orice mașină merită un moment de răsfăț, care îi va oferi aspectul său de odinioară.

Te așteptăm pe la noi! Pentru orice informații, contactează-ne și vom răspunde în scurt timp.

Pentru a va convinge de calitatea lucrarilor executate va rugam vizitati portofoliul

Contactează-ne:

Please leave this field empty.