Web-Design-Brasov-6

Despre noi

Despre Zarian Auto

Mașina ta are nevoie de un nou look?

Adu-o la noi! Încă din 1999, dăm viață și culoare tuturor autoturismelor care ne trec pragul.

Odată ajuns aici, la sediul nostru din Brașov, vei fi întâmpinat de o echipă cu multă experiență în efectuarea de reparații și întreținere auto. Vei realiza încă de la primul contact că dăm dovadă de seriozitate și promptitudine.

De-a lungul timpului, echipa noastră a crescut și a ajuns în prezent la 20 de angajați experimentați și pasionați de ceea ce fac. Structura companiei noastre și flexibilitatea de care dăm dovadă ne-a permis să ne adaptăm la cerințele în continuă schimbare ale pieței și să ne menținem poziția pe piață ca fiind una din cele mai serioase și de încredere companii de tinichigerie și vopsitorie auto.

Echipa noastră de specialiști, precum și relațiile excelente pe care le avem cu partenerii noștri reprezintă garanția faptului că facem tot posibilul să oferim servicii de înaltă calitate. Credem foarte mult în oamenii din spatele societății noastre și, de fiecare dată când ne extindem echipa desfășurăm activități specifice de instruire și formare profesională. Susținem dezvoltarea personală și profesională a angajaților noștri și investim în educarea lor, deoarece ei sunt imaginea companiei noastre în fața clienților. În felul acesta, am reușit să ne consolidăm imaginea și să devenim una din principalele alegeri în materie de tinichigerie și vopsitorie auto din zona județului Brașov.

Solutia ta de tinichigerie si vopsitorie auto

Indiferent dacă dorești să îți revopsești mașina, să îți repari sau înlocuiești caroseria autoturismului, noi suntem echipa pe care te poți baza. Vino la noi și tu vei fi prioritatea noastră. Specialiștii noștri îți vor sta la dispoziție cu tot ceea ce ai nevoie pentru îndeplinirea dorințelor tale.

Pentru mai multe detalii despre activitatea noastră și modul cum te putem ajuta, contactează-ne! Îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a face alegerea corectă.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.