cosmetizare-auto

Tinichigerie

Tinichigerie – Servicii tinichigerie auto profesionale

cosmetizare-autoVino cu mașina ta la Zarian Auto și caroseria ta va fi ca nouă!

Suntem autorizați să efectuăm lucrări de reparație a caroseriei auto și folosim doar tehnologii moderne. Atelierul nostru de tinichigerie-vopsitorie din Brașov este dotat cu cabină de vopsit cu aer cald și stand de redresat hidraulic pentru caroserii.

De asemenea, pentru tinichigerie auto folosim filtre de praf și ne asigurăm că fiecare lucrare este realizată va îndeplini așteptările tale. Echipa noastră este formată din tinichigii experimentați care au toate cunoștințele necesare să repare toate elementele de caroserie deformate. În funcție de recomandarea specialiștilor noștri dar și de dorința ta, putem fie să înlocuim complet caroseria deteriorată, fie să o îndreptăm și să o reparăm, dacă este posibil, readucând-o la o formă cât mai apropiată de cea inițială.

Folosim o gamă largă de scule electrice, hidraulice și pneumatice, ca să dăm randament maxim în lucrările noastre și să remediem orice problemă cu profesionalism.

La Zarian Auto, acceptăm cu mare plăcere provocările și, cu ajutorul echipei noastre experimentate și a echipamentelor performante, readucem forma caroseriei, aspectul și culoarea ei la stadiul dorit de client.

De asemenea, îți stăm la dispoziție și cu asistență și suport tehnic necesar exploatării corespunzătoare a automobilului tău.

Ești pregătit să îți aduci mașina la un alt nivel? Lasă-ți mașina pe mâinile noastre! Contactează-ne pentru mai multe detalii.

Pentru a va convinge de calitatea lucrarilor executate va rugam vizitati portofoliul

Contactează-ne:

Please leave this field empty.