image_06

Vopsitorie

Servicii de vopsitorie auto profesionale

image_06Indiferent de tipul autoturismului tău, la Zarian Auto vei avea parte de servicii profesionale de vopsitorie, la standarde înalte. Deținem personal calificat, pregătit să îți îndeplinească orice dorință privind vopsirea mașinii tale.

Utilizăm tehnologii moderne, adaptate cerințelor pieței și suntem gata să satisfacem orice exigențe. Atelierul nostru de tinichigerie-vopsitorie este dotat cu cabină de vopsit cu aer cald, stand de mixat vopsele, stand de redresat hidraulic pentru caroserii. De asemenea, folosim filtre de praf și vopsele de ultimă generație, ecologice și nepoluante, pe bază de apă.

Lucrările de vopsitorie le efectuăm în atelierul propriu. Aici, mașina ta va fi pe mâini bune. Vopsitorii noștri sunt calificați și au o vastă experiență, fiind familiarizați cu o gamă largă de metode de vopsit, de tehnologii și materiale folosite.

În aceste condiții, la Zarian Auto, lucrările de vopsitorie-tinichigerie sunt garantate de calitate superioară.

În plus, echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție cu asistența și tot suportul tehnic necesar exploatării corespunzătoare a automobilului tău.

Pentru a te convinge de calitatea lucrărilor noastre de vopsitorie-tinichigerie, vezi lucrările din portofoliul nostru.

Ești pregătit să îți lași mașina pe mâini bune? Contactează-ne pentru mai multe detalii și răspundem în cel mai scurt timp.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.